Vila Podvin
Ostalo
- Degustacijski meni
- Parkirni prostor
- Prostor za večje skupine
- Rezervacija obvezna
Chef Janez Šetina pri svojem ustvarjanju ves čas išče simbiozo med različnimi okusi, se poigrava z različnimi tehnikami in išče načine za sodobno reinterpretacijo slovenskih jedi, ki sta jih pripravljali že njegovi babici in mama. Okusne krožnike spremljajo vrhunska slovenska vina. Kar je bilo nama všeč so čisti krožniki, z izrazitimi okusi, kar krožnik predstavlja, točno to je bilo tudi okusiti.🥰
Vilo Podvin krasijo vitraži priznanega slovenskega umetnika Staneta Kregarja. Če so vitraži slikanje s svetlobo, so kulinarične kreacije chefa Šetine slikanje z vrhunskimi lokalnimi sestavinami. Tako kot vitraži potrebujejo svetlobo, da barve na njih zares zaživijo, jedi chefa Janzea Šetine potrebujejo goste, da jim povedo svojo zgodbo – zgodbo o sodobni slovenski kulinariki, pripravljeni iz najboljših lokalnih sestavin in z zvrhano žlico kreativnosti.🤩
Zgodba je sicer res povsem nova, dobila pa sva vtis, da je pred ekipo svetla prihodnost, počutila sva se sprejeta, domačno in iz restavracije sva odšla sva polna energije, to je nekaj kar naju ponavadi prepriča v ponoven obisk.❤️