ANTICA pizzeria & lounge bar
Ostalo
- A la carte meni
- Parkirni prostor
- Vegetarjanska ponudba
- Živalim prijazna
Pizzeria & Lounge bar v Grosuplju.
Testo vzhaja minimalno 24 do 48 ur, kar pomeni, da so pizze lažje prebavljive, saj ne obležijo v želodcu.
Pri pripravi testa uporabljajo minimalno količino kvasa, večino sestavin pa pripeljejo iz Neaplja.
Na pizzah boste okušali pršut Parma D.O.P., pelate San Marzano D.O.P., sir mozzarella di bufala iz Kampanije D.O.P. in parmezan Grana Padano D.O.P. Izdelki s certifikatom D.O.P. so proizvedeni na tradicionalen način v regiji iz katere izvirajo.
Poleg pizz je njihova specialiteta tudi kava – 100% Arabica, s poreklom single origin – ena plantaža iz Brazilije in je sveže pražena v Sloveniji. V ponudbi pa najdete tudi burgerje, solate, zajtrke.